Verhalen

Dag 1: Op bestemming

Ah eindelijk aangekomen in Thailand. Heel die vakantie kijk ik naar uit maar 11 uur in een stoeltje te zitten en dan nog al het heen en weer geloop op de luchthaven is niets voor mij. Ik kan ook totaal niet slapen als ik niet horizontaal kan liggen dus voor mijn biologische klok ben ik nu een dubbele shift aan het draaien, maar het valt nog mee, ik voel me nog niet echt moe. waarschijnljk ben ik nog gewoon op adrenaline of zonne-energie aan het draaien :)

We zijn rond 5 uur lokale tijd in Bangkok aangekomen en zelfs zo vroeg ging de temperatuur al over de 25°. Daar zijn we dan overgestapt op een locale vlucht naar Phuket en rond 12 uur stonden we in het hotel.

Het hotel is fantastisch, de Diamond Cliff resort in Patong heeft echt alles wat nodig is om volledig te ontspannen. ruime kamer, fantastisch uitzicht, 3 zwembaden ,waaronder een met een glijbaan (yeeeey centerparcs :) )en heel vriendelijke staff.

Zoals de naam al doet vermoeden ligt het hotel is het hotel op een heuvel gebouwd, een erg stijle heuvel dan nog eens. Naar beneden wandelen is niet echt een probleem maar naar boven stappen durft met temperaturen van rond de 30 graden wel eens wat zwaar zijn. Daarom heeft het hotel een shuttle busje dat constant de heuvel op en af rijdt om de gasten naar de lobby te brengen.

We hebben na het uitpakken een wandelingetje naar de stad en terug gemaakt, zijn dan het zweet gaan afspoelen aan het zwembad en toen begon het te regenen. Regen in Thailand is gelukkig niet wat e in België gewend zijn. Ja, het is een plensbui maar 10 minuten later schijnt de zon weer alsof er niet aan de hand is. Geen wonder dat de mensen aan het zwembad meestal gewoon blijven liggen als het begint te regenen.

Voor de rest staat er vandaag nog op de planning: Opfrissen en dan iets gaan zoeken voor te eten hier in de buurt, we hebben al een hoop kleine kraampjes aan de kant van de weg gezien waarvan het eten er erg goed uitzag.
Fotos volgen zeker nog, ik geef je jetlag de schuld dat ik de camera nog niet heb meegenomen

Reageer